
de beek kookt
Zaterdag 29 januari – de beek op zaterdag
Het is dan wel winter op het veld, maar onze koks blijven heerlijke en creatieve bordjes serveren op zaterdag met groenten van boerderijen uit de buurt, aangevuld met ingemaakt lekkers van de overvloedige zomeroogsten. Vorige week stonden kervel, knolselder, rapen en aardappels op het menu. Benieuwd wat het deze week zal zijn? Wie de kok is, weten we alvast met zekerheid, Liesbet Swings. Tot dan!
Mee koken?
Kook je graag mee op zaterdag? Laat het ons weten. Vanaf 15u ben je welkom in de keuken.
Mee eten?
Zoals steeds is de keuken open van 18u30 tot 19u30. Kom je liever afhalen? Dat kan ook nog steeds. Voorzie dan zelf enkele potjes en geef dit aan in je reservatie.
Graag bordjes reserveren voor zaterdag 12u, via deze link: de beek op zaterdag.
We werken met een maximum aantal gasten, dus je reserveert best tijdig.
We werken voor de maaltijd met een vrije bijdrage en houden onze richtprijs, €10 voor een volwaardige maaltijd, bewust laag zodat de mensen die het financieel wat moeilijker hebben ook kunnen deelnemen, aan de andere kant hopen we dat de mensen die het wat breder kunnen laten hangen solidair zijn en de pot weer aanvullen. Alle ingrediënten zijn biologisch en lokaal verkregen. We werken voornamelijk met oogstoverschotten en halen de groenten zelf bij de boer.
** we houden de actuele covid-maatregelen in het oog en houden hier rekening mee zodat we de volkskeukens veilig kunnen blijven organiseren **
de beek – Van Diepenbeeckstraat 22 – 2018 Antwerpen