de beek op zaterdag

Bloemenbos

Vrijdag 7 januari – Werkdag in het Bloemenbos
Vrijdag wordt er gesnoeid in het Bloemenbos. Help je graag mee? Laat het even weten via info@debeek.be. Je bent welkom vanaf 11u en blijft zolang je wil. Breng warme en regenbestendige kledij mee. 
> Adres: Bloemenbos – Hoogeind 150, 2940 Stabroek

Plannen voor 2022
Geweldig nieuws! De beek vzw heeft een ondersteunende subsidie gekregen van het ‘Fonds voor Natuur bij Ons’ een project van Be Planet en WWF voor de verdere uitbouw van het Bloemenbos. Je zal dit jaar dus zeker nog meer vernemen over onze plannen. 

Foto’s in de beek
Sinds kort hangen er prachtige foto’s van het bloemenbos in de beek. Ze komen er bijzonder goed tot hun recht. De beelden werden gemaakt door fotografe Bernaded Dexters. Zag je ze nog niet? Kom ze dan bewonderen tijdens een van de volkskeukens. 

de beek kookt

Zaterdag 8 januari – de beek op zaterdag
De granen en pitten zijn aangevuld, het aanrecht opgeblonken en de kruiden gesorteerd. Na twee weken vakantie is de beek er weer helemaal klaar voor om jullie te ontvangen tijdens de volkskeuken op zaterdag. Iwan bijt de spits af in 2022. 

Mee koken? 
Kook je graag mee op zaterdag? Laat het ons weten. Vanaf 15u ben je welkom in de keuken. 

Mee eten? 
Zoals steeds is de keuken open van 18u30 tot 19u30. Kom je liever afhalen? Dat kan ook nog steeds. Voorzie dan zelf enkele potjes en geef dit aan in je reservatie. 
Graag bordjes reserveren voor zaterdag 12u, via deze link: de beek op zaterdag
We werken met een maximum aantal gasten, dus je reserveert best tijdig. 

We werken voor de maaltijd met een vrije bijdrage en houden onze richtprijs, €10 voor een volwaardige maaltijd, bewust laag zodat de mensen die het financieel wat moeilijker hebben ook kunnen deelnemen, aan de andere kant hopen we dat de mensen die het wat breder kunnen laten hangen solidair zijn en de pot weer aanvullen. Alle ingrediënten zijn biologisch en lokaal verkregen. We werken voornamelijk met oogstoverschotten en halen de groenten zelf bij de boer. 

** we houden de actuele covid-maatregelen in het oog en houden hier rekening mee zodat we de volkskeukens veilig kunnen blijven organiseren **


de beek – Van Diepenbeeckstraat 22 – 2018 Antwerpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s