Gelukkig nieuwjaar!

Binnenkort in Juni bestaat de beek alweer dertien jaar. Ook dit jaar brengen we weer eerlijk, lekker en gezond voedsel naar de stad, dat bevlogen en kundig wordt verwerkt door onze fantastische schare koks tot elke keer weer opnieuw een heerlijke, rijkelijke, warme, smakelijke maaltijd. Biologisch, vegetarisch en lokaal, het voedsel van de toekomst!

Dank u wel lieve en goeie koks voor het lekkere eten, dank u wel alle lieve mensen van plukrijp en de Baarbeekhoeve, de CSA’s Loof en bezen en Land van Duwijck, het bloemenbos en alle andere leveranciers van al dat mooie voedsel, de prachtige bloemen en de fijne samenwerking.

We nodigen iedereen uit om mee te delen en te genieten van deze weelderige rijkdom, dat kan door zaterdag te komen eten in de beek, te helpen bij het bereiden van het eten, we kunnen ook hulp gebruiken in de moestuin en boomgaard in het bloemenbos of kom ons vervoegen bij de vele inmaak- en oogstmomenten. Als je interesse hebt, spreek ons er over aan op zaterdag of stuur een mail. info@debeek.be


de beek kookt
Zaterdag 7 januari – de beek op zaterdag 

Eefke en Iwan bijten feestelijk de spits af van het nieuwe jaar.
We trakteren iedereen op een glaasje en klinken op het nieuwe jaar.
We maken voor u een maaltijd, algeheel in de traditie van de beek.

De keuken is open van 18u30 tot 19u30. 
Reserveer uw bordje voor zaterdag 12u, via deze link: de beek op zaterdag.   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s