de beek op zaterdag

de beek kookt

Zaterdag 19 februari – de beek op zaterdag
We kunnen de lente al bijna ruiken, maar het is nog even wachten op de eerste lentegroenten. Tot dan koken we uiteraard wel verder op zaterdag. Joke en Fatima staan weer samen in de keuken deze week. Welkom!

Mee koken? 
Kook je graag mee op zaterdag? Laat het ons weten. Vanaf 15u ben je welkom in de keuken. 

Mee eten? 
Zoals steeds is de keuken open van 18u30 tot 19u30. Kom je liever afhalen? Dat kan ook nog steeds. Voorzie dan zelf enkele potjes en geef dit aan in je reservatie. 
Graag bordjes reserveren voor zaterdag 12u, via deze link: de beek op zaterdag
We werken met een maximum aantal gasten, dus je reserveert best tijdig. 

We werken voor de maaltijd met een vrije bijdrage en houden onze richtprijs, €10 voor een volwaardige maaltijd, bewust laag zodat de mensen die het financieel wat moeilijker hebben ook kunnen deelnemen, aan de andere kant hopen we dat de mensen die het wat breder kunnen laten hangen solidair zijn en de pot weer aanvullen. Alle ingrediënten zijn biologisch en lokaal verkregen. We werken voornamelijk met oogstoverschotten en halen de groenten zelf bij de boer. 

** we houden de actuele covid-maatregelen in het oog en houden hier rekening mee zodat we de volkskeukens veilig kunnen blijven organiseren **

Begeleiders gezocht voor OKAN leerlingen in de beek 
Op regelmatige basis komen er leerlingen van OKAN klassen en hun leerkrachten samen koken in de beek als buitenschoolse activiteit. Ze worden daarbij begeleid door onze koks, maar we zijn ook nog op zoek naar begeleiders. Concreet gaat het over één dinsdag per maand. Er wordt een vrijwilligersvergoeding voorzien. Sta je graag in de keuken en werk je graag met anderstalige jongeren? Laat zeker van je horen. >> info@debeek.be


de beek – Van Diepenbeeckstraat 22 – 2018 Antwerpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s