de beek op zaterdag

de beek kookt

Pompoenchutney en kweepeerconfituur met mispels en citroen gemaakt op de Herfst-inmaakdag

Zaterdag 6 november – de beek op zaterdag
Wat fijn dat Fatima nog eens komt koken in de beek. Samen met Joke vinden we haar deze zaterdag in de keuken.

Mee koken? 
Kook je graag mee op zaterdag? We zijn steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Laat van je horen of kom gewoon langs. Vanaf 15u ben je welkom in de keuken. 

Mee eten? 
Zoals steeds is de keuken open van 18u30 tot 19u30. Kom je liever afhalen? Dat kan ook nog steeds. Voorzie dan zelf enkele potjes. Graag bordjes reserveren voor zaterdag 12u, via deze link: de beek op zaterdag. Als dat niet lukt en je wil toch graag stuur ons dan toch nog een mailtje, we kijken tussendoor nog wel eens naar de mail. Of kom gewoon langs, meestal zijn er wel een paar bordjes extra (niet gegarandeerd in dat geval)

Ander lekkers? 
Het bloemenseizoen is helaas voorbij maar deze week hebben Eefke en enkele vrijwilligers een hele voorraad pompoen en kweeperen verwerkt tot chutney en confituur. Binnenkort zijn deze lekkernijen te verkrijgen in de beek of we trekken een potje open tijdens de volkskeuken op zaterdag. Had je trouwens al gezien dat er een nieuw etiketontwerp op onze bokalen staat te blinken? Wat vind jij? Wij zijn er alvast trots op. 

We werken voor de maaltijd met een vrije bijdrage en houden onze richtprijs, €10 voor een volwaardige maaltijd, bewust laag zodat de mensen die het financieel wat moeilijker hebben ook kunnen deelnemen, aan de andere kant hopen we dat de mensen die het wat breder kunnen laten hangen solidair zijn en de pot weer aanvullen. Alle ingrediënten zijn biologisch en lokaal verkregen. We werken voornamelijk met oogstoverschotten en halen de groenten zelf bij de boer. de beek – Van Diepenbeeckstraat 22 – 2018 Antwerpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s