de beek op zaterdag en appelsap maken in het bloemenbos

de beek kookt

Zaterdag 14 augustus – de beek op zaterdag
Dezelfde opstelling als de geslaagde, gezellige, smakelijke editie van vorig week. Iwan en de helpende handen zorgen voor een zonnig menu van uitzonderlijk verse groenten uit het bloemenbos. De keuken is open van 18u30 tot 19u30. Je kan je eten afhalen (neem 5 potjes mee) of gezellig bij ons eten met bv. een lekker glaasje natuurwijn. Als je graag komt helpen in de keuken, ben je welkom vanaf 14u.

Er is nog steeds een overvloed van wondermooie bloemen uit het bloemenbos. Boeketten voor €15, zaterdag afhalen in de beek. Ondertussen is er ook al een mooi gamma aan ingemaakte potjes te koop van confituren en siroopje tot pickles en verschillende pesto’s.

Bloemen en maaltijden reserveren, graag voor zaterdag 12u, via deze link: de beek op zaterdag . Als dat niet lukt en je wil toch graag stuur ons dan toch nog een mailtje, we kijken tussendoor nog wel eens naar de mail. Of kom gewoon langs, meestal zijn er wel een paar bordjes extra (niet gegarandeerd in dat geval)

We werken voor de maaltijd met een vrije bijdrage en houden onze richtprijs, €10 voor een volwaardige maaltijd, bewust laag zodat de mensen die het financieel wat moeilijker hebben ook kunnen deelnemen, aan de andere kant hopen we dat de mensen die het wat breder kunnen laten hangen solidair zijn en de pot weer aanvullen.

de beek doet

Zaterdag 14 augustus – appelsap maken in het bloemenbos
We hebben een mooie lading appels en gaan daar zaterdag nog eens eigenhandig op grootmoeders wijze sap van persen met onze manuele appelpers. Kom genieten van de zomerse schoonheid van ons bloemenbos en zijn bloemen in alle geuren en kleuren, steek een handje toe en neem wat appelsap mee naar huis. We vertrekken rond 12u aan de beek. Als je geïnteresseerd bent stuur een mailtje naar info@debeek.be.


de beek – Van Diepenbeeckstraat 22 – 2018 Antwerpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s