de beek op zaterdag + agenda voor de zomer


24 juli : de beek op zaterdag
31 juli : de beek kookt in het bloemenbos
van 2 tot 7 augustus : oogsten en inmaken (details volgen later)
7 augustus : de beek op zaterdag
14 augustus : de beek op zaterdag
21 augustus: de beek op zaterdag
28 augustus: de beek kookt in het bloemenbos

De weelderige tuinen van het bloemenbos puilen uit van de groenten, bloemen, bessen, honing en kruiden. Zeer de moeite om eens te bezoeken. Er zijn bloemen, een uitgebreide keuze aan vaste planten en bessen te koop. Je kan er een ommetje doen langs de moestuin van de beek en de boomgaard of omliggende natuur. (adres: Hoogeind 150, Stabroek) Volgende week zaterdag koken we in het bloemenbos. Recht van het veld in de pan en op het bord.

Zaterdag 24 juli – de beek op zaterdag
Liesbet en Iwan heropenen de keuken van de beek en maken iets moois van de groenten, kruiden en bessen van het bloemenbos. (courgetten, pompoenen in diverse kleuren en soorten, rode en boerenkool, boontjes, rode biet, basilicum, tijm, oregano, oostindische kers en nog ongelooflijk veel meer. De keuken is open van 18u30 tot 19u30. Je kan je eten afhalen (neem 5 potjes mee) of gezellig bij ons op het terras eten.

Het aanbod bloemen is momenteel zeer de moeite, je kan boeketten bestellen aan €15, die je zaterdag kan afhalen. Er zijn ook verschillende soorten courgetten te koop.

Bloemen en maaltijden reserveren, graag voor zaterdag 12u, via deze link: de beek op zaterdag . Als dat niet lukt en je wil toch graag stuur ons dan toch nog een mailtje, we kijken tussendoor nog wel eens naar de mail. Of kom gewoon langs, meestal zijn er wel een paar bordjes extra (niet gegarandeerd in dat geval)

We werken voor de maaltijd met een vrije bijdrage en houden onze richtprijs, €10 voor een volwaardige maaltijd, bewust laag zodat de mensen die het financieel wat moeilijker hebben ook kunnen deelnemen, aan de andere kant hopen we dat de mensen die het wat breder kunnen laten hangen solidair zijn en de pot weer aanvullen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s