de beek op zaterdag, krijg de kleren en nog veel meer info

de beek kookt


Zaterdag is er de laatste beek op zaterdag voor de vakantie,
ze is weer terug op 24 juli. 


Zaterdag 26 juni – de beek op zaterdag
De keuken is open van 18u30 tot 19u30. Je kan je eten mee naar huis nemen of een plaatsje zoeken op ons terras. Emelie en haar buurman soigneren de laatste voor de zomervakantie. Allen daarheen!
Wie graag komt helpen is ook weer welkom vanaf 14u. Stuur ons even een mailtje als je komt, we hebben ruimte voor 4 personen in de keuken.

Er is vlierbloesemsiroop, er zijn basilicumplantjes, rabarbersiroop en vers geoogste groenten uit het bloemenbos allemaal mooi materiaal voor mooie prijzen. Er staan momenteel ook prachtige bloemen in het bloemenbos die je kan terugvinden in onze mooie boeketten, €15 per boeket.

Bloemen en maaltijden reserveren voor zaterdag 12u, via deze link: de beek op zaterdag . Als dat niet lukt en je wil toch graag stuur ons dan toch nog een mailtje, we kijken tussendoor nog wel eens naar de mail. Of kom gewoon langs, meestal zijn er wel een paar bordjes extra (niet gegarandeerd in dat geval)

Neem voor de optie take out, 5 goed afsluitbare bakjes mee voor het transport van uw maaltijd.


de beek doet

Zondag 27 juni – krijg de kleren
JAAAAAAA ! We komen weer samen en krijgen kleren van elkaar !
Hoe gaat dit in zijn werk ?  
Je mest je kast(en) uit en steekt wat je het laatste jaar niet gedragen hebt in één of meerdere zakken .  Hou het alsjeblieft ENKEL bij ZOMERKLEDIJ.  Daar maak je een ander nu blij mee en wij hebben geen opslagplaats. Denk ook aan de kast van je lief en kinderen, als je die hebt.  Met je zak(ken) kom je naar de beek. Samen legen en sorteren we de zakken per maat en categorie, zodat iedereen rustig kan uitkiezen. Wij zorgen voor een versnapering en jij voor een vrije bijdrage. De overschot brengen we naar een goed doel (bv: ondergoed, schoenen en jassen worden vaak graag ontvangen). Samen verkleinen we onze ecologische voetafdruk en maken we er een gezellig moment van. Tot dan ?!We werken met een vrije bijdrage en houden onze richtprijs, €10 voor een volwaardige maaltijd, bewust laag zodat de mensen die het financieel wat moeilijker hebben ook kunnen deelnemen, aan de andere kant hopen we dat de mensen die het wat breder kunnen laten hangen solidair zijn en de pot weer aanvullen.


de beek – Van Diepenbeeckstraat 22 – 2018 Antwerpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s