de beek op zaterdag – ecotuindagen VELT

de beek kookt

Zaterdag en zondag zijn er de ecotuindagen van VELT. Ons bloemenbos doet mee, je kan op de website van VELT reserveren voor een rondleiding in ons weelderig paradijs. Er zijn ook tal van vaste planten te koop en uiteraard bloemenInfo vind je hier

Zaterdag 5 juni – de beek op zaterdag
Belangrijk! We gaan weer terug naar onze oude openingsuren. Dat wil zeggen: De keuken is open van 18u30 tot 19u30. Zowel voor take out als sur place. Zo is de shift voor onze vrijwillige, onbezoldigde medewerkers zo compact als mogelijk. Wie graag komt helpen in de keuken is ook weer welkom vanaf 14u. Stuur ons even een mailtje als je komt, we hebben ruimte voor 4 personen in de keuken.

Het menu deze week is weer van de hand van Iwan.
Er is rabarber confituur en boeketjes prachtige bloemen te koop respectievelijk €3,5 per potje en €15 per boeket. Groenten die over zijn kan je meenemen aan een vrije bijdrage.

Bloemen en maaltijden reserveren voor zaterdag 12u, via deze link: de beek op zaterdag . Als dat niet lukten je wil toch graag stuur ons dan toch nog een mailtje, we kijken tussendoor nog wel eens naar de mail. Of kom gewoon langs, meestal zijn er wel een paar bordjes extra (niet gegarandeerd)

Neem voor de optie take out, 5 goed afsluitbare bakjes mee voor het transport van uw maaltijd.

We werken met een vrije bijdrage en houden onze richtprijs, €10 voor een volwaardige maaltijd, bewust laag zodat de mensen die het financieel wat moeilijker hebben ook kunnen deelnemen, aan de andere kant hopen we dat de mensen die het wat breder kunnen laten hangen solidair zijn en de pot weer aanvullen.


de beek – Van Diepenbeeckstraat 22 – 2018 Antwerpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s