de beek op zaterdag

de beek kookt

Zaterdag 10 april – de beek op zaterdag (take out)
Wij gaan moedig door met ons wekelijks take out programma, ook al missen we jullie elke dag een beetje meer. Eten en bloemen kunnen we jullie bieden elkaars gezelschap daarentegen schuiven we noodgedwongen nog wat vooruit.

Karolien en Iwan bevolken de keuken deze week. Tulpen nemen het over van de narcissen, u kan mooie boeketjes bestellen voor €15. Er zijn potjes zuurkool  van 300g voor €3 en er is appelsap van eigen boomgaard, 5 liter voor €13 ipv €15. U kan ook altijd nog wat groenten meenemen die over zijn aan een vrije bijdrage. Bestellingen mag je ingeven via de link hieronder.

Neem 5 goed afsluitbare bakjes mee voor het transport van uw maaltijd. U kan via de achterdeur naar binnen en naar buiten via de voordeur van 17u30 tot 18u30. Gelieve te reserveren voor zaterdag 12u, via deze link: de beek op zaterdag.

Tot nader order houden we het keukenteam zo klein mogelijk en kunnen we u niet uitnodigen om te komen helpen.

We werken met een vrije bijdrage en houden onze richtprijs, €10 voor een volwaardige maaltijd, bewust laag zodat de mensen die het financieel wat moeilijker hebben ook kunnen deelnemen, aan de andere kant hopen we dat de mensen die het wat breder kunnen laten hangen solidair zijn en de pot weer aanvullen.


de beek – Van Diepenbeeckstraat 22 – 2018 Antwerpen
Vragen en info: info@debeek.be – debeek.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s