de beek op zaterdag + mededeling over de vrije bijdrage

Het stond al lang op de agenda onze richtprijs voor de vrije bijdrage gaat met €2 omhoog en krijgt het mooie ronde getal van €10. De vorige prijs staat er al meer dan 6 jaar en was aan een update toe. Het blijft uiteraard een richtprijs. De bedoeling is dat u een bedrag geeft dat voor u goed voelt. De richtprijs is bewust laag gehouden om mensen met minder financiële middelen niet af te schrikken. Goed om te weten is dat de groenten meestal worden geoogst bij plukrijp in Schriek, of ze komen van het bloemenbos of het zijn oogst- of winkeloverschotten van het biohofke. Meestal worden deze op vrijdag verzameld. De granen en peulvruchten worden aangekocht bij de biologische groothandel. Zaterdag namiddag is er een kookteam van meestal 2 tot 4 vrijwilligers die zich graag en met liefde verdiepen in de hogere kunst van de vegetarische keuken. Uw vrije bijdrage gaat vooral naar de ingrediënten van uw maaltijd en de huur en kosten van de lokalen van de beek.


de beek kookt
Zaterdag 28 november – de beek op zaterdag (take out)
Zolang we samen niet aan tafel mogen, bereiden we trouw uw gezond, ecologisch en lekker zaterdagavondmaal om op te halen. Dat kan van 17u30  tem 18u30. Neem 5 goed afsluitbare bakjes mee voor het transport. Binnenkomen graag langs de achterdeur en weer naar buiten via de voordeur!

Gelieve te reserveren voor zaterdag 12u, via deze link: de beek op zaterdag

Tot nader order houden we het keukenteam zo klein mogelijk en nodigen we u niet uit om te komen helpen. Jammer en helaas!

We werken met een vrije bijdrage en houden onze richtprijs, €10 voor een volwaardige maaltijd, bewust laag zodat de mensen die het financieel wat moeilijker hebben ook kunnen deelnemen, aan de andere kant hopen we dat de mensen die het wat breder kunnen laten hangen solidair zijn en de pot weer aanvullen.


de beek – Van Diepenbeeckstraat 22 – 2018 Antwerpen
Vragen en info: info@debeek.be – debeek.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s