de beek op zaterdag is terug

 
de beek kookt
Zaterdag 13 juni – de beek op zaterdag 
De beek op zaterdag is terug en verenigt vanaf nu de pre-corona versie met de corona variant. In eerste instantie blijft de uitdaging uiteraard een lekkere, evenwichtige, vegetarische maaltijd bereiden met lokaal geoogste groenten en/of voedseloverschotten aangevuld met biologische, aangekochte granen en peulvruchten. Zoals altijd bent u uitgenodigd in onze keuken om mee te koken, zodoende je veggie skills (en de onze) op te waarderen. Noem het een workshop vegetarisch koken. Wie zich graag laat inspireren door ons werk, maar niet mee wil koken is uitgenodigd om te komen proeven aan het eind van de dag.

Vanaf zaterdag zijn daarvoor dus 2 optie’s. Je kan de maaltijd ophalen of je kan ze verorberen aan een tafeltje op een bordje met een drankje in de beek. Elke sociale bubbel krijgt zijn eigen tafeltje en de afstand van 1,5m tussen de tafeltjes wordt gegarandeerd, zolang onze voorraad tafels en vierkante meters strekken.

# Gelieve te reserveren voor zaterdag 12u, via deze link: de beek op zaterdag

# We werken met een vrije bijdrage en houden onze richtprijs, €8 voor een volwaardige maaltijd, bewust laag zodat de mensen die het financieel wat moeilijker hebben ook kunnen deelnemen, aan de andere kant hopen we dat de mensen die het wat breder kunnen laten hangen solidair zijn en de pot weer aanvullen.

# De deur aan de zijkant, blijft de ingang. De uitgang is via de keuken.

# Voor take out krijg je een afhaaluur toegewezen tussen 17u30 en 19u, in volgorde van reservering. (Geef zelf aan op het inschrijvingsformulier welke tijd je het beste uitkomt),  Graag minimum 4 potjes meebrengen, waarvan minstens 2 goed afsluitbaar voor soep en saus. Hoe meer potjes je meebrengt hoe meer we de maaltijd voor je uit elkaar kunnen houden.

# Voor wie graag in de beek eet is de keuken open van 18u tot 19u.

# Aarzel niet uw vragen en suggesties op uw inschrijvingsformulier te vermelden.

# Wie geïnteresseerd is in mee te koken op zaterdag of mee te oogsten op vrijdag kan mailen naar: info@debeek.be


de beek – Van Diepenbeeckstraat 22 – 2018 Antwerpen
Vragen en info: info@debeek.be – debeek.be

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s