
de beek kookt
wo 18 april – Plat du Jour #87
Hulp is welkom in de keuken vanaf 16u.
Het eten is klaar om 18u, de keuken sluit om 19u.
€8 voor een bordje en €4 voor een half bordje.
Vergeet niet een handje toe te steken bij de opruim.
reserveren : platdujour@debeek
vr 20 april – Passepartout: Wowfood ism Pad en Stoel
Wowfood (speciale editie!) kookt geen 2, maar 3 lekkere gerechten met de zelfgekweekte oesterzwammen en shiitake van Pad en Stoel, een biologische start-up uit Deurne.
Na het eten vertelt Joachim Sohie bezieler van de CSA alles over de werking, zijn oogstaandelen abonnementen,enz … Bekijk hier alvast de verschillende formule’s : Pad en Stoel
Een avond in geest van het weekend met een mooi verhaal en een goed glas wijn.
Timing:
17u: samen koken
19u: samen eten
20u: presentatie Pad en Stoel
(je kan ook meedoen aan 1 of 2 van de 3 onderdelen)
3 gangen: €10 (excl drank)
Graag vooraf reserveren: wowfoodinfo@gmail.com
de beek doet
Zaterdag 21 april – maakt de beek lunch voor de Hart boven hard-dag
volgende week
wo 25 april – Plat du Jour #88
do 26 april – koken voor Calais
de beek – Van Diepenbeeckstraat 22 – 2018 Antwerpen
Vragen en info: info@debeek.be – facebook – debeek.be
 |