Zaterdag 8 april – Zaaien en planten op de baarbeekhoeve

IMG_6698

De Baarbeekhoeve van Jelle en Roosje (van het Biohofke) draait weer op volle toeren. Wie wil kan zaterdag 8 april helpen zaaien en planten op de Baarbeekhoeve in Muizen. Een unieke mogelijkheid om vanalles te weten te komen over het boerenleven op een aangename manier. De baarbeekhoeve heeft er inmiddels een biowinkeltje bij en een prachtige evenementen ruimte! Een unieke “boer het zelf” ervaring op de prachtige met lente overgoten akkers van boer Andreas. 25 minuten met de trein, 5 minuten stappen. Eten en drinken worden voorzien! Wie zaterdag niet kan, maar toch graag wil, kan vrijdag ook terecht.
We nemen de trein om 9u14 in station Berchem, verzamelen aan de trap naar het perron van de trein naar Brussel. Overstappen om 9u36 in station Mechelen op de trein naar Leuven en afstappen in Muizen. Vandaar wordt er 700m in westelijke richting gemarcheerd, langs het spoor en dan heb je aan je linkerhand de Baarbeekstraat, 200m verder op nummer 24 staat de Baarbeekhoeve. Later komen kan ook.
Toch nog graag een seintje op info@debeek.be , zo weten we hoeveel helpende handen en etende monden we kunnen verwachten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s