Goeie vrijdag

Vrijdag gaat de eerste  “goeie vrijdag” door. We vragen uw medewerking en inspiratie voor het invullen van deze wekelijkse vrijdagen. Het raster is grosso modo als volgt: deel 1: eten vanaf 18u, daarna kan er vanalles, deel 2. De 2 delen kunnen afzonderlijk worden gebezigd, je kan ze ook allebei doen. Het basisprincipe van de maaltijd blijft natuurlijk de vegetarische keuken, aangezien de mogelijkheden oneindig zijn en de impact op het ecosysteem overzichtelijk. Het onderzoeken van deze mogelijkheden was één van de redenen om 7 jaar geleden de beek op te richten. Dit is een oproep, om bij ons te komen koken, een zeldzame pizza uit Italië, een geheime curry  uit Zuid-Indië, een Middeleeuwse soep van hier, vegetarische fastfood, een éénpansgerecht uit 2050, moet allemaal kunnen. We streven niet naar hoogdravende haute cuisine, maar zijn er ook niet vies van, we zijn voorstander van een eenvoudige dis, maar doen wel ons best. Breng uw idee naar de keuken van de beek en deel het.
Na het eten is er in de voorste ruimte van de beek, mogelijkheid tot vanalles: het delen van kennis en vaardigheden, ontspanning, een gesprek, een tekst voorlezen, een belangrijke film of interview, kort of lang of eens een keer niet. ideeën welkom : info@debeek.be

V
RIJDAG 10 FEBRUARI OM  18U
5248910174_ede91c7a6f_b
Nu het winter is en de ziektekiemen wellustig toeslaan, kan ons immuunsysteem een flinke oppepper gebruiken. Dus schakelen we de grandioze gemberkrachten in. We starten met een pittige gemberborrel, vervolgens sterken we de innerlijke mens met een maaltijdsoep en als dessert is er voor wie wil een voet- of handmassage met gemberolie.
Schrijf u in: goeievrijdag@debeek.be
Meebrengen: evt.propere voeten en een handdoekje.
Vrije bijdrage!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s