Zondag 4 december – Workshop voedsel drogen

De beek kocht een tijdje geleden een voedseldroger, een eenvoudig toestel waarin je een oppervlakte hebt van ongeveer 1 vierkante meter, waarop je voedsel kan drogen. Gedehydrateerd voedsel heeft het voordeel dat het veel langer houdbaar is, daarnaast transformeer je het voedsel ook van gedaante,  het krijgt een andere smaak, je bent in feite dus ook aan het koken. Naast verschillende mogelijkheden om fruit en groenten te drogen , kan je kruiden of bloemen drogen, maar ook crackers maken en nog veel mee lekkere zaken en creatieve dingen.  Hilde heeft er al behoorlijk wat ervaring mee en komt zondag het één en ander vertellen over de kunst van het voedsel drogen.

We starten om 11u en zijn rond 15u klaar, tussendoor wordt er ook een hapje gegeten.
Schrijf je in via dit e-mailadres: info@debeek.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s